Jaaa vandaag is de nieuwe bumbu-site online!!!


Jaaa vandaag is de nieuwe bumbu-site online!!!

Yes, we zijn in de lucht!!! Trots op Thea !

Zo en dan ook meteen maar een blog erbij, over het wel en wee in mijn leven en dan vooral in de Bumbu!  Mijn naam is Samantha en ik kook in het restaurant Bumbu Bali wat ik samen met mijn moeder Cynthia doe. Helaas is het nu wel zo dat ik de komende tijd niet zo heel veel zal doen in de keuken van de Bumbu, mama(Cynthia) neemt momenteel mijn taak over.  Ik (Sam) ben de laatste tijd nogal een brokkenpiloot en daarom zat ik afgelopen dinsdag voor de 2e keer in drie weken op de eerste hulp van het Deventer Ziekenhuis.  Tja…. ik gleed zo met mijn voet weg op de trap en voor ik het wist BAMMM daar lag ik. Pols gebroken en nu toch zeker 4 weken in het gips…  Ook nog links en ik ben linkshandig, dit is zo onhandig… Niet autorijden, pfff crime met douchen over aankleden nog maar niet te spreken. Maar alles gebeurt met een reden toch ben benieuwd wat hier de reden van zal zijn ;).

Maar toch trots op mezelf heb thuis met rechts en 1 hand gekookt. Benieuwd of the boys het lekker vinden. Nasi, Babi Ketjap,Paksoi geroerbakt, sambal rawit en kippevleugeltjes uit de airfryer.

Zo dit was mijn allereerste blog, moet er nog een beetje inkomen denk ik haha.

Tot de volgende blog dan zal ik wat meer over onze familie en herkomst vertellen.

xx Samblog

Categories

+ There are no comments

Add yours